Fazanterie de Rooie Hoeve
 


Uilen

Vogel

Beeldentuin


kasteel


Irillie

 

Pheasants & Arts

Pheasants & Arts is een wisselende expositie van beeldend kunstenaars uit deze regio, afgewisseld met kunst uit verre landen. Fazanten en andere vogels zijn voor veel kunstenaars door de eeuwen heen een grote inspiratiebron geweest. Wij proberen dit zoveel mogelijk in de expositie herkenbaar te maken en u zo met beide nader in contact te brengen tijdens uw bezoek aan de Fazanterie en deze website. Onze kunstcollectie is een prominente plaats gaan innemen voor de bezoekers.

 

Prijslijst

Bij de ingang van de Fazanterie staat een bord met een display met lijsten van de kustwerken, met prijzen, namen van de kunstenaars, titels van de kunstwerken en materialen en technieken. Deze kan men meenemen. Bent u geïnteresseerd in eventuele aankoop van de hier geëxposeerde kunst, informeer dan bij de manager van de Fazanterie naar de voorwaarden. 

 

Kinderen ontwikkelingslanden

Van de verkoopsprijs van de kunstwerken wordt 5% gestort op de rekening van Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Door uw kunstaankoop levert u een bijdrage aan de ontwikkelingsmogelijkheden van kinderen in arme landen. Daarmee geeft u een kind toekomst. Elk kind heeft eigen dromen, heeft hoop, is nieuwsgierig en wil vooruit. Elk kind heeft recht op bescherming en steun.

 
© 2008 Stichting de Rooie Hoeve